neljapäev, 1. aprill 2010

Pühapäev. 21.märts.2010


00,50 helistas Oliver ja küsis, et kas tossusid saab ka Hiinast osta? Kuna olin juba tervelt 50 minutit maganud, siis viskas Oliveri küsimus mind natuke hämmingusse 
Kuna kl.1,00 oli äratus siis kraapisin oma kodinad kokku ja kimasime Riia poole minema. Unustasin , et meiega liitusid Hiina suusa/laua tripile ka 2 „suusahunti“ Viljandist, siis pidime nad Mulgimaalt peale võtma. Tee oli jube, täielik must jää. Keskmine kiirus 70 km/h, Viljandisse sisenedes suutsin esimesed 360 kraadi ka ära teha, seda kahjuks autoga  , selle käigus sõitsime tanklasse kuhu tegelikut minna ei tahtud. Õnneks Lätist alates oli tee juba sõidetav, kuigi udu viis keskmise kiiruse jälle 70-ni.
Check-in õnnestus meil überhästi, aerofloti lennul sai 10 mintsa magada ja mingit süüa anti ka. Mingi kell hommikul jõudsime Moskvasse. Turvakontrollil võeti mul ära Riia TAX poest ostetud 0,60 Latine õlu, teistelt võeti ära Viru Valged (vist 50ml). NAD VÕTSID MEILT KÕIK VIINAD ÄRA!!! Selle peale , et Meelis lubas joogi ühe sõõmuga ära juua teatas, tollitädi, et Võsüvaju Miliciu.
Päev otsa molutamist, 60-rublast õlut juues ja Nitro Circust vaadates möödus 12 tundi Moskvas nigu niuhti. Vahepeal läks meil vaja 16 istekohta 4-kesi magamiseks, äratuseks oli ükskõik-mis-keelne-kisa. Kuidas saada 16 istekohta Moskva lennujamas küsige Mardilt. Veel külastas minu magamiskohta(Oliveri) üks Venemaa teletöötaja aga õnneks mitte töö asjus vaid soovis istudes lennukit oodata.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar